رفتن به مطلب
محفل من
Mostafa

غیرفعال کردن داده دخیره داده های شما بر روی سرور گوگل در اندروید

پست های پیشنهاد شده

– در اندروید ۴٫۲ و ۴٫۳ ابتدا دکمه منوی دستگاه را لمس کرده و گزینه Settings را انتخاب نمایید.
– سپس به بخش Back up and reset رفته و تیک گزینه Backup My Data را بردارید. با این کار پنجره‌ای باز خواهد شد و در آن گفته می‌شود که با غیرفعال کردن این گزینه، دیگر داده‌ها روی سرور گوگل ذخیره نمی‌شود؛ هم‌چنین داده‌هایی که از قبل ذخیره شده‌اند نیز حذف خواهند شد.
– در انتها با لمس دکمه OK پیغام را تایید کنید. مسلما بعد از این کار لازم است که کلمه عبور Wi-Fi خود را تغییر دهید. در اندروید نسخه ۲x ابتدا دکمه منوی دستگاه را لمس کرده و گزینه Settings را انتخاب نمایید. سپس به بخش Privacy رفته و تیک گزینه Backup My Data را بردارید. البته در توضیحات این گزینه ذکر نشده است که این گزینه شامل ذخیره رمز عبور Wi-Fi نیز می‌شود.
– دقت کنید با انجام این کار به طور کلی دیگر تنظیمات دستگاه بر روی حساب کاربری شما در گوگل ذخیره نخواهد شد و اطلاعاتی که تاکنون ذخیره شده نیز حذف خواهد شد. در نتیجه از غیرفعال کردن آن اطمینان حاصل کنید .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
    • 1 Posts
    • 176 Views
    • 1 Posts
    • 230 Views
    • 1 Posts
    • 214 Views
    • 1 Posts
    • 238 Views
    • 1 Posts
    • 213 Views
    • 1 Posts
    • 204 Views

  • سفارش پروژه برنامه نویسی

×
×
  • اضافه کردن...